NIEUWE TENNISTRAINER

Vanaf heden gaat Erik de Graaff  de tennislessen in Heerewaarden verzorgen. Erik is een ervaren en zeer enthousiaste tennistrainer. Hij woont sinds kort in Dreumel en wil graag aan de slag in Heerewaarden. Enkele tennisers onder jullie kennen Erik al van enkele jaren geleden of vanuit de regio.

Om iedereen kennis te laten maken met Erik hebben we op 26 februari om 19.30 uur een kennismakingsavond georganiseerd in MFC De Steen. Erik zal dan meer over zichzelf vertellen en over de mogelijkheden voor tennislessen/trainingen in Heerewaarden. Vanaf maart starten de tennislessen.

In principe wordt er op 26 februari nog niet getennist, maar het staat je natuurlijk vrij om alvast je racket mee te nemen, misschien kan er al getennist worden en kan Erik zijn eerste tips en tops geven!!

Erik heeft er veel zin en wil graag het tennisniveau in Heerewaarden naar een hoger niveau tillen!

Graag tot ziens op 26 februari 19.30 uur. Mocht je mensen kennen die ook willen gaan tennissen, neem ze vooral mee voor een eerste kennismaking!

NIEUWE TENNISPASSEN

Op 26 februari gaan we ook de nieuwe tennispassen uitdelen. De tennispas heb je nodig om je als lid te kunnen identificeren, een baan te reserveren, bij de tenniscompetitie en als je toernooien wilt gaan spelen.

De nieuwe ledenpas is vernieuwd en nu voor minimaal 2 jaar geldig. Er staat geen jaartal meer op en ook je speelsterkte staat niet meer vermeld. Deze zijn nu terug te vinden op de website MijnKNLTB.nl Lees meer op https://www.knltb.nl/nieuws/2019/02/nieuw-de-meerjaren-knltb-ledenpas/

OPROEP

Sinds begin dit jaar bestaat het bestuur uit Jan Verlaan (penningmeester en ledenadministratie) en Wilko Kampschoer (voorzitter). Vanwege verhuizing naar Haarlem is Piet Tuin (secretaris) uit het bestuur gestapt. Piet, enorm bedankt voor jou bijdrage aan de tennisvereniging!

Jan en Wilko verzorgen momenteel al hetgeen noodzakelijk is voor de vereniging en zij doen extra wat ze kunnen. Maar voor de continuïteit voor de vereniging en voor het organiseren van meer tennisactiviteiten zijn we op zoek naar een of meerdere enthousiaste bestuursleden. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de club, meld je dan bij Jan of Wilko. Samen willen we er een mooi tennis jaar van maken. Met de komst van tennisleraar Erik de graaf hebben we in ieder geval een enthousiaste trainer erbij gekregen.

CURSUS VCL – UITNODIGING – WIE WIL DEELNEMEN?

De cursus VerenigingsCompetitieLeider (VCL) is bedoeld voor diegene die verantwoordelijk is

voor een ordelijk verloop van een competitiedag op het park van zijn vereniging. Gezien de vele competities is het aan te bevelen om binnen de vereniging meerdere personen met deze functie te hebben, waardoor het werk kan worden verdeeld. Indien een vereniging deelneemt aan de competitie is het zelfs verplicht een gecertificeerde VCL te hebben.

Tijdens de cursus wordt ingegaan op de taken en bevoegdheden van de VCL vóór, tijdens en nà de speeldagen, waarbij er een nauwkeurige afbakening tussen de verantwoordelijkheden van de VCL en die van de aanvoerder is. Tevens wordt ingegaan op zaken uit het Competitie Reglement (CR), zodat men een duidelijk aanspreekpunt wordt voor competitieaangelegenheden.

In maart starten de nieuwe cursussen weer, grotendeels Online aan gevuld met een enkele groepsbijeenkomst in de regio. Meer informatie is te lezen op http://image.m.knltb.nl/lib/fe39157075640475751277/m/1/19e45355-1948-4901-9b49-eff46bc1c518.pdf

Wil je je graag aan de cursus deelnemen en hiermee bijdragen leveren aan jou vereniging, geef je dan snel op bij Jan via ledenadministratie@tvheerewaarden.club