De aankomende week gaan de kinderen van de Tweestromen school deelnemen aan een Tenniskids@school project in samenwerking met Tennisvereniging Heerewaarden en de KNLTB. Tijdens dit project word er tennis-fitness op muziek in de gymles op school gegeven en gaan de leerlingen hiervoor deze les naar de tennisvereniging. Deze tennisles worden gegeven door tennistrainster Melissa van Tennisschool Tom Kreemers samen met de (gym)docent. Tijdens het Tenniskids@school project zullen de kinderen kennis maken met tennis….

Tennisfeestje

Het Tenniskids@school project vindt plaats bij de tennisvereniging en dit wordt een echt tennisfeestje! Wij nodigen de ouders van harte uit om bij deze afsluiting aanwezig te zijn en uw kind te zien spelen. Natuurlijk verwelkomen wij u met een drankje en geven wij u graag meer informatie.

Op donderdag 20 oktober op onderstaande tijden vindt deze activiteit plaats. Kinderen moeten buitensportkleding meenemen. Voor een tennisracket wordt gezorgd. Een eigen racket mag natuurlijk mee als je deze hebt.

11:20-12;00; groep 1 en 2

12:50-13:40; groep 3 en 4

12:00-12:50; groep 7 en 8

13:40-14:30; groep 5 en 6.

Waarom tennis?

Tennis een ontzettend spannende, gezonde, veelzijdige sport. Tennis leert uw kind om zichzelf verantwoordelijk te voelen voor keuzes en daden, en om te gaan met succes en tegenslag. Elk punt biedt weer een nieuwe kans! Tennis daagt uw kind uit om door te zetten, samen te werken en zelf regels toe te passen. Het kan een leven lang, op eigen niveau, gespeeld worden en staat voor plezier, sportiviteit, inzet en respect.

Waarom bij een tennisvereniging?

Een vereniging is de plek bij uitstek om structureel te kunnen sporten en om leeftijdsgenoten te ontmoeten met dezelfde interesses. Bij een tennisvereniging kan uw kind in een veilige omgeving spelen. Tennisverenigingen werken uitsluitend met gelicenseerde trainers en met lesprogramma’s, ballen, rackets en baanafmetingen die aansluiten bij de leeftijd en de ontwikkeling van het kind. Het doel is om uiteindelijk iedereen het tennisspel te laten spelen.

racket